Ensiløft 08

Ensiløft 08

- løft for syrefat og plastruller

Vi som landbruksentreprenører så oss leie av å bytte syrekanne på rundballpressa for hver 8. rundball vi presset. På dager vi presset opp mot 250 rundballer, ble dette en produksjonstopp på over en time - bare for skifte kanner. I tillegg var transport av syrekanner i snøskufle en farlig løsning med mye transport langs E6.

Ensiløft 08 tilbyr deg en enkel og sikker transport av 2 syrefat i tillegg til 4 ekstra plastruller. Den passer like godt om du har presse, lessevogn eller annet utstyr bak traktoren. Etter lanseringen i 2008 har vi snart solgt 100 løft og vi har fått svært gode tilbakemeldinger på brukervennligheten og effektiviten ved bruk av løftet.


Løftet kan leveres med feste for triangel, euro, HMV, SMS eller spesial tilpasse ett feste på vektrammen til din traktor modell for tillegg i pris. Vi kan også levere løft med plass til 6 plastruller for tillegg i pris.Spesifikasjoner:

Vekt

110 kg

Farge

Orkel grønn

Maks bredde

160 cm

Innfesting

Triangel

Euro

HMV

SMS

Vanlig 3-punkt

Tilpasset vektramme (til ekstra kostnad)

Priser for 2015-modellen:


Kr. 11 900,- eks. mvaFor bestilling eller spørsmål angående produktet, trykk på Kontakt Oss i menyfeltet øverst på siden.