Leiekjøring

Leiekjøring

Vi tilbyr leiekjøring innen landbruk og lett anlegg. Vårt fremste mål er god tilgjengelighet, best service og konkurransedyktige priser.Rundballpressing


I 2015 fortsetter vi med veiing av rundballen, og øker fokuset på enda bedre kutting. I tillegg fortsetter vi med fokus på pressing med bredplast isteden for nett, noe som øker kvaliteten på fôret og forenkler utforingen betydelig.

Vår maskinpark:


- Pöttinger Alpha Motion - frontmaskin med stengelknekker og bredspredningsutstyr. Kjøres sammen med 3-punkts maskin for effektiv slått!


- 3-punkt slåmaskin - 3 meter 3-punkt maskin, stengelknekker og bredspredningsutstyr. Variable strengbredde fra 1,0 meter til 3 meter. Kjøres sammen med frontmaskin for effektiv slått!


- Claas Liner 2800 - rive som legger sammen 2-3 strenger. Ideell for bruk ved bredspredning! Jevnere strøm med gras inn i pressa gir jevnere og hardere rundballer.


- Orkel HiQ Smartballer - kombipresse som pakker rundballen samtidig som den presser for økt effektivitet! 20 kniver for bedre kutting og enklere utforing. Utstyrt med syreutstyr, store 560/45-22,5 hjul i boggiløsning, dobbel pakkearm og balleduk for skånsom avlasting. Vekt for veiing av ballen. Kniver slipes jevnlig for optimal kutting hele sesongen!


- Ensiløft 08 - selvkonstruert løft for plass til 2 syrefat og 4 ekstra plastruller. Dette løftet har forenklet syretilsetningen på ballene. For mer informasjon og bestilling av løftet, les mer her.Vi kan også tilby sammenkjøring av baller med balleklemme og klype hvor vi stabler ballene liggende eller stående i flere høyder. Vi låner også ut dette utstyret gratis der vi presser. Disse gir en skånsom behandling og er svært enkle i bruk.

Priser for 2015-sesongen finner du nederst på siden.


Ta kontakt for en hyggelig fagprat, en rundball er ikke bare en rundball!Kalkspredning


Fra og med 2009 startet vi med kalkspredning for Visnes Kalk. Vi kjører en kalkvogn som er uavhengige av fart og turtall med datastyrt utmating for nøyaktig mengde kalk pr. dekar.

Visnes kalk er underlagt de strengeste kvalitetskrav når det gjelder bl.a. renhet, kvalitet og findelingsgrad på kalken (35 % finere enn 0,2 mm sikt til 1,4 mm sikt). Med denne findelingsgraden er oppløsningen i jorda meget bra.


Råstoffet er hentet ut fra en svært kalkholdig bergart og er et veldig rent produkt. Dette gjenspeiles i den hvite fargen som kalken har. Vi kjenner godt til vår kvalitet av produktet, og vil gjerne at også dere skal være med og dele denne erfaringen. Vi kan levere:


- Kalk med magnesium


Vi har kalk på lager for omgående levering. Vårt arbeidsområde er Rennebu, Oppdal og øvre del av Meldal.


Kontakt oss for pris på kalk, da prisene er noe variable! Besøk gjerne www.visneskalk.no for mer informasjon om produktet.
Jordbearbeiding


Vi tilbyr kjøring med kompaktharv med crossboard bjelke! Harva er 3 meter bred, utstyrt med aggressive skåler som sikrer godt gjennomskjæring, crossboard bjelke for sletting ved kjøring i pløgsle, og pakkevalse som gjør at det er slett bak harva. Kan kjøres i pløgsle eller rett i graseng-halmstubb! Harver ned møkk, og presser ned mindre stein.
Bilde kommer!!
Husdyrgjødsel

 

Vi tilbyr også spredning av husdyrgjødsel med 12m3 vacumvogn med lasterobot. Vogna er utstyrt med 700mm hjul i boggie, superspredeplate, spredekanon, 8" lasterobot med turbofyller og bremser.

Graving og transport

 

Vi tilbyr graving med 8-tonns Kobelco SK70 beltegraver og transport med Orkel DX 130 og Orkel TT 130 tilhengere av alt mulig; rundball, flis, grus og lignende. Gravemaskinen har både graveskuffe og hydraulisk pusseskuffe.

Priser 2015

Slåmaskin 3 meter

750,- /t

Slåmaskin 6 meter

1.200,- /t

Raking to-rotors rive

670,- /t

Pressing og pakking med 6 lags plast

145,- /ball (over 200 ball)


150,- /ball (under 200 ball)

Tillegg for 2 lag ekstra plast

12,- pr. ball

Tillegg for bredplast istedenfor nett

5,- pr. ball

Sammenkjøring/stabling

650,- /t

Transport henger

750,- /t

Lasting og lossing

650,- /t

Graving

650,- /t

Utkjøring av kalk

596,- /tonn ferdig spredd

Utkjøring av husdyrgjødsel

970,- /t

Kjøring med kompaktharv 3 meter med crossbord

950,- /t

Frammøte oppdrag

500,- pr. gang (halve ved flere kunder)

Fakturagebyr

60,- pr. faktura

Alle priser eks. mva.For bestilling eller spørsmål angående leiekjøring, trykk på Kontakt Oss i menyfeltet øverst på siden.


Vi gjør oppmerksomme på at ventetiden på pressing kan være opp mot 2 uker i høysesongen, så ring i god tid!


Vi har også kontakt med andre som driver med leiekjøring innen blant annet steinplukking, møkk røring, slåmaskin med band osv. Ring gjerne, så formidler vi kontakt!